sunnuntai 13. tammikuuta 2013

My blouse!

 Koulussa me käsitellään puseroa.
Jo ennen joulua aloitettiin sen suunnittelu, tavallan... Seuraavat kuvat on siis piirretty ennen joulua meidän muutamien kuvistuntien aikana. Tarkoituksena oli silloin vaan piirrustella ja maalailla että millaisen puseron voisin ehkä tehdä. Tai oikeastaan pointti oli vain piirrellä puseroita, ei niinkään väliä että sopiko se sulle tai halusitko sellaisen. Ite kuitenkin lähdin siltä pohjalta tän kanssa että mitä itse haluaisin.

Ensin siis piirreltiin, ja sitten ne piirtelyt siirrettiin photoshoppiin, jossa niitä muokkailtiin.

Tässä siis alkuperäinen versio, alla kolme photoshopilla työstettyä versiota...
Minuu häiritsee tässä kaikkeen eniten tuo koukussa oleva käsi, joka on selvästi paljon lyhyempi kuin sivulla roikkuva käsi. Eli en oo tehny sitä tarkotuksella vaan vahingossa, hups.




Aiemmin en oo käyttäny photoshoppia, vaan yrittäny räpellellä jotain gimpin kanssa. Olin vähän hämmentyny, koska tykkään ennemmin tehdä tämmöset jutut käsin, tuntuu paljon luonnollisemmalta. Tosin tässä oli se etu että pystyit käyttämään samaa kuvaa uudestaan ja uudestaan, mikä oli kätevää kun halusi kokeilla kaikenlaista.

Ensin ajattelin että varsinaisena työnä sitten kun aletaan ommella niin tekisin ihan jotain muuta.
Nyt olen kuitenkin palannut tuohon ylempien kuvien malliin ja aion tehdä sellaisen puseron. Kaavoitukset on melkein valmiit, ne pitäisi enää vain hyväksyttää opettajalla, jotta pääsisin tekemään harjoitusversiota puserostani.

Kaavoista ja muusta lisää myöhemmin, jee!

1 kommentti:

  1. Käyhän kurkkaamassa blogiani, siellä olisi teikäläiselle pieni tunnustus :D

    VastaaPoista