torstai 11. elokuuta 2011

Löytöjä!

Kävin tänään kirpparilla pyörimässä ja tein pari löytöä! Ja ajattelin että kertoisin tässä postauksessa parista muustakin tänä kesänä tekemästäni löydöstä. Eli:

Tänään paikallisella kirpparilla käydessäni löysin tuon neuletakin! Se on iso ja hauskan mallinen ja siinä on TASKUT! Tykkään! ♥ Ja maksoi vain 2e!
Eilen taas piipahdin äidin kanssa naapuri paikkakunnan Tokmannilla ja löysin jo jostain syystä pidemmänkin aikaa himoitsemani sukkahousut tarjouskorista! Tykkään näistäkin, enää puuttuu himoitsemieni sukkahousujen joukosta uudet ehjät punaiset... ♥ Kirkkaan vihreet ois kanssa ihanat!

Pari viikkoa sitten kävin kaverini luona, ja odotellessani kaveria töistä kävin Euron puodissa, josta löysin eurolla tekokukkia, ja sieltä tarttui mukaan kaksi tällaista pinkkiä gerberaa! ♥

Tämän päivän kirppari käynniltä tarttuivat mukaan myöskin nämä tennarit. Tällaisia (tai kukikkaita) tennareita olen metsästänyt Tallinnan reissusta lähtien, kun Jorma vei tälläset ihan miun nenän edestä! Tosin Jorma maksoi omistaan 20e, mie maksoin 1e... ;)
Tämän laukun sain pari viikkoa sitten hyvältä ystävältäni joka tekee välillä vaatekaapissaan inventaarioita. Sieltä löytyy välillä jos minkälaisia aarteita täyttämään miun varastoja, ja tätä ystäväni ei ollut kertaakaan käyttänyt! Laukku on ihanan iso ja pehmeästä nahan tapaisesta.
Antiikki ja Keräily kesäpäivillä törmäsin yhden mukavan tädin myyntipöydän luona tällaisiin Marilyn Monroen kuvilla varustettuihin peltisiin 'tupakka-askeihin', ja vaikka hinta pienestä rasiasta olikin 5e, niin kyllä yksi sellainen lähti ehdottomasti mukaan! En ole vielä varma mihin tarkoitukseen käytän tätä, mutta kyllä mie jotain keksin... ;)
Toinen huippulöytö kesäpäiviltä oli paikallisen posliinitaiteilijan tekemät nimikyltit kylpyhuoneen pyyhkeille! Kun kerran nyt pääsen muuttamaan yksiöön, niin ostin sitten tällaiset 'sie' ja 'mie'! Pienet käsinmaalatut posliinilaatat maksoivat 2e kappale.

Oih ja voih, nyt on jo TORSTAI! Huomenna suuntaan kampaajalle värjäämään ja leikkauttamaan hiukseni, ja huomenna olisi tarkoitus jälleen lähteä ajamaan autolla kaupunkiin. Lauantaina sitten töitä ja pakkaamista, sunnuntaina muutto ja jo maanantaina kouluun?! Ei suinkaan aika mene yhtään nopeasti, eihän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti