lauantai 20. elokuuta 2011

Back to School

Huh, koulu siis alkoi ja tapahtui paluu arkeen.
Ahdistus ja pelkoa ja stressaamista ja sellasta pientä mukavaa ollut tällä viikolla, mutta jotenkin uni on aina auttanut kaikkeen tähän! Siksi tuntuu vieläkin tärkemmäältä että saa nukkuttua kunnolla.

Silti on ollu ihan mahtavaa päästä takaisin kouluun!
Eikä tunnu yhtään siltä että olis ollu näistä ihmisistä erossa sen kaksi kuukautta! Tosi hassua.
Monien mielestä mie oon ihan pöljä kun miusta on niin ihana palata takaisin kouluun, mutta jotenkin...
Nii, en mie oikein itekkään oo varma miks se on niin kivaa, lähinnä sen takia varmaan että näkee ihmisiä niin paljon useemmin! Ja rakastan kaupungissa asumista ja tietynlaista vapautta tuon asumisen kanssa,
eli ihana muuttaa taas talveksi pois kotoa! ;)

Paitsi tosiaan, yksi ongelma tuossa asumisessa on: asunnot. Miulle jotenkin aina sattuu nää jossa on joku ongelma. Ensimmäinen oli vähän liian kaukana koulusta, toisessa oli teknisiä vikoja aika paljon, ja nyt kolmannessa ei ole kunnon keittiötä?!
Harmittaa ihan todella paljon tuo kunnon keittiöttömyys, koska rakastan laittaa ruokaa, monipuolisesti. Ja oma uuni olis siinä mielessä kiva. Laitan myöhemmin tänne kuvan miun keittiöstä, nyt unohdin kameran kämpille kun tulin käymään kotona... Ja muutenkin kuvia kämpästä, muuten se on tosi suloinen, kun se on niin paljon pienempi kuin miun aikaisemmat asunnot! :)

Kohta pitäisi suunnata takaisin töihin. Mutta tähän lopuksi laitan vähän Aladdinia, jota oon kattonu tällä viikolla vähän liikaa! :D


Ah, Robin Williams on vaan niin loistava! Samoin kyllä suomenkielisessä versiossa Vesa-Matti Loiri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti