lauantai 1. lokakuuta 2011

Kiirettä pittää!

...ilmeisesti.

Viimeiset kaksi viikkoa on menneet todella hämmentävän nopeasti ja lievästi sanoen tapahtumarikkaasti.

19.9. täytin viimein 18! Kauan tätä odotettiin, mutta ei tunnu yhtään sen enempää aikuiselta. Miusta tuntuu että eniten aikuistuin siinä vaiheessa kun muutin omaan kämppään, silloin piti alkaa olemaan vielä vähän enemmän vastuuntuntoisempi jne jne, eli tosiaan ikä tuntuu vain numeroilta.
Vaikka synttäreistä on jo kaksi viikkoa niin EN ole vieläkään käynyt kertaakaan alkossa ostoksilla, enkä baarissa! Ensi viikonloppuna tähänkin tulee muutos, yhteiset prinsessa-bileet Jorman kanssa! ;)

Synttäreitä en siis ole kummemmin juhlinut, vain sukulaisten kesken viime viikolla, ja silloinkin olin kipeä. Takana pari viikkoa korva-, kurkku- ja päänsärkyä ja loppua ei tunnu näkyvän! Ensi viikolla olisi parasta olla terveempi, että vihdoinkin saisi vähän juhlia.

Yksi iso juttu elämässä oli tosiaan nuo syksyn kirjoitukset, jotka ovat nyt onnellisesti takana päin! Ainakin yksi tavoite täytetty: ENGLANTI LÄPI! ♥ Siis näillä näkymin.
Nyt odotan pelolla alustavia tuloksia matikasta. Aavistan pahaa...

Taaskaan miulla ei oo mitään kuvia laittaa tähän, koska oon kauhukseni kadottanu miun intohimon valokuvaamiseen kamerani takia. Päätin juuri että valaisen jouluni uudella kameralla, jos en kyllästy aikaisemmin.
Yritän skarpata kuvaamisen kanssa, ehkä löydän intohimoni uudelleen?!

Viimeiseen kahteen viikkoon sisältyy myös mm. nuken tekemistä ja yrittäjyysvalmennuksen aloittelua, mistä lisää pikkuisen myöhemmin! ;) 

LISÄKSI sain kuulla iloisia uutisia: sain viimein kämpän jossa on KEITTIÖ! Muuttamaan pääsen vasta myöhemmin mutta tää tuntuu jo lupaavalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti