torstai 30. joulukuuta 2010

Voi jännä.

Bai bai serkkuseni kultaiseni mussukkaiseni...

Helou silmätulehdus yms.

Näin iloisen päätöksen lomani saa. Eilen ensimmäisen kerran heräilin siihen, että koira alkoi nuolla naamaani. Silloin yritin avata silmiä ja huomasin sen yllättävän hankalaksi, kiitos älistyttävän määrän rähmää. Rapsuttelin sitten fiksuna tyttönä rähmät sen kummemmin ajattelematta ripsistäni ja jatkoin unia.
Seuraavaksi herään siihen, että nuorin serkkuni kuiskii nimeäni ja kyselee olenko hereillä, mutta väsyneenä en noteeraa näitä unta häiritseviä kuiskailuja. Ennen kuin saan taas kunnolla unen päästä kiinni, koira kuulee innoissaan muun perheen heräilevän ja juoksee lyhyintä reittiä toisen serkkuni luokse: miun selän päältä. AUTS. Siinä voihkin ja samassa yksi serkuistani tulee viereeni myyssäämään: aika herätä.

Jälleen silmien avaaminen tuottaa hankaluuksia, ja suuntaan peilin eteen, pesen astetta fiksumpana rähmät pois ja katson peilin.

VOIIIIIII kettu. Iloisen punasilmäinen Sallahan se sieltä killittää takaisin. Ja silmiin koski ihan kamalasti, kuten juuri nyt. Eilen piti sitten kuitenki lähte kummi-tädin ja serkkujen kanssa shoppailemaan (ALEALEALE!!) ja ulos syömään. Päivä meni todella mukavasti, vaikka silmät huuhtelemistenkin jälkeen olivat todella kipeät. Silmätulehdukseen kun ynnätään vielä kurkkukipu, lievä korvakipu ja pikkuinen päänsärky, niin olo on mitä mainioin. Eli Salla lähti kotiin jättäen serkut taas taakseen joksikin aikaa.

Tänään sitten oli ohjelmassa matka Arvauskeskukseen lääkärin luo ja siellä örkki naputteli tietokonettaan kamalaa vauhtia ja kyseli jänniä juttuja ja tuijotteli silmiin ja määräsi voidetta. Apteekissa mukava täti kehui että onpa kauniit silmät sulla. :) Ja sain käyttää uutta mekkoa ja ihanaa villatakkia (jossa huomasin olevan reikä, kiitoksia h&m:n laatu♥) sekä katselin lohdutukseksi The big bang theorya ja tuhersin älyttömyyksiä uusilla ihanilla kynilläni.

Silti, voi tätä tuskaa. Tänään jo kahdesti laitettu voidetta ja kohta olisi kolmannen erän vuoro, huomenna tämä rituaali toistetaan HOHHOHHOO viidesti. Perseestä? Voi kyllä.

Näytän aika tosi pahikselta näillä silmillä.

Huomenna sitten juhlistetaan uutta vuotta ihan perheen kesken, jos saisi muut innostumaan vaikka lautapelin pelaamisesta, sitä kun tulee niin harvoin harrastettua!

2 kommenttia:

  1. ouh, ei kuulosta yhtään kivalta tuo silmäjuttu. :s Mutta toivottavasti se voide auttaa! Hyvää uutta vuotta. :)

    VastaaPoista
  2. kaikeks onneks se auttaa, tää on aika kamalaa kyllä! :s Samoin hauskaa upeeata mahtavaa uutta vuotta sullekin! ;)

    VastaaPoista