sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Joulu tullee!

Olen piparkakkujen lumoissa, jälleen.
Tai lähinnä piparkakkutalojen lumoissa!

Tein eilen iltaa tuota kuvassa olevaa taloa ja innostuin taas ihan tosi paljon noiden leipomisesta ja koristelemisesta ja kasaamisesta! Nyt on jo mahdollisesti ainakin kaksi taloa vielä tiedossa, katsotaan saanko tehdä vielä enemmän...
Tosin siinä tulee kuitenkin pikku hiljaa kyllästyminen niihin jos aina samanlaisia, tosin en koskaan oikein tee samanlaisia taloja, aina pitää olla joitain pieniä muutoksia!

Niin, joulu tosiaan tulee! Lahjakausi alkaa, valitettavasti. Joulun idea on menny vähän kökkeröksi tämän lahjabuumin takia, mutta ei oo onneks vielä tullu vastaan yhtään sellaista joulua, mikä olisi ollut ihan perseestä!
Ainut mutta tässä on nyt se, että kun tosiaan tulee lahjottua ihmisiä, niin ainakin minulla opiskelija-raukalla kuluu rahaa rahaa rahaa... Vaikka tekisi itse jotain niin materiaaleihin menee rahaa! Onneksi tämän vuoden lahjoista on suunnilleen selvitty ja olen suhteellisen tyytyväinen! :)

Mukaan mahtui jotain itsetehtyäkin, mm. kirja sekä äidille että mummolle! Kuvassa oleva kirja on äidilleni, kannet on tehty vanhasta kansiosta ja päällystin ne ensin valkoisella puuvillakankaalla ja sen jälkeen vielä pitsillä. Sivut ovat vaniljankeltaista tavallista monistuspaperia, mutta mukaan mahtui muutama decoupage paperi, hieman koristeellisuutta myös kansien sisällekin siis!

Tuotokseen olen hyvin tyytyväinen! Toinen kirja jonka tein, siitä ei ole kuvaa, mutta sen päällystin sen sifongilla ja samalla pitsillä kuin kuvassa olevassa kirjassa. Lisäksi liimasin pieniä pitsikukkia kanteen. Sivut olivat myös siinä kirjassa vaniljankeltaista monistuspaperia, mutta decoupage paperin sijaan käytin muutaman arkin pilvipaperia piristykseksi.

Innostuin taas kovasti kirjojen tekemisestä, mutta aina ei riitä aika eikä materiaalit niiden tekemiseen! Valitettavasti... Onneks voi tehdä muuta näperreltävää, viimeisimpiin tuotoksiin kuulu myös ystävälleni tehty laukku, jonka virkkasin punaisesta, keltaisesta ja vihreästä villalangasta. Olkahihna oli tosin tehty mustasta puuvillakankaasta, kuten myös vuori! Laukusta tuli paljon kiitosta, mikä lämmitti mieltä!

Lisää sellaista, kiitos! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti