torstai 16. toukokuuta 2013

Sunshine, sunshine reggae...


Mulla on aivan mieletön kesäfiilis koko ajan!
Etenkii nyt kun on ollut ihanan lämmintä ja aurinkoista.
Tänään nautiskelin auringosta kauppareissun merkeissä ja partsilla kesäisen musiikin tahtiin tanssahdellen! Innostuin metsästämään hirrrveen vanhoja kesähittejä ja nyt popittelen nätä onnessani!!
 Viikko sitten hengailin parvekkeella pitempäänkin, leiriydyin oikein kunnolla kun olin niin fiiliksissä kesäisestä säästä...

 Nappasin parit viltit, sängystä petarin ja sohvalta ison sohvatyynyn ja tein itelleni mukavan paikan jossa hengailla. Siinä vierähti pari tuntia ihan kevyesti.

Etenkin kun seuraa piti uskollinen Philipsin mp3-soitin (joka on ollu miulla hämm 7 vuotta??), josta kuuntelin ihania kesäisiä biisejä joista yritin olla lauleskelematta tuolla parvekkellaa. Ihan vain naapurien mielenterveyden kannalta. :)

Ja eväät oli makoisat, nallekarkkeja, viinirypäleitä, (espanjalaisia) mansikoita ja sunrise!

Siihen päälle vielä jännä kirja niin alkaa olla aika täydellinen paketti!

Mansikoita ♥
Ootan innolla niitä tuoreita suomalaisia, nää oli ihan hyvä korvike!
 
Lisää kesäisiä kuvia laittelen heti kun saan niitä koneelle, 
lisäksi miun pitää esitellä pari miun uutta projektia.
Systerin mekko on vetskaria ja helman pituutta vaille valmis, joten pitäähän näitä projekteja keksii lisää! ;) Omaa kesämekkoa tuloillaan ja mummolle parit tanssihameet 50-luvun tyyliin... Huomenna viimeinen päivä ompelimolla, eli ensi viikolla tavallaan palaillaan koululle. Pakkohan meidän ei sielläkään olisi olla, mutta päätettiin että ollaan reippaita tyttöjä, ei sitä koskaan tiedä mitä me siellä keksitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti