keskiviikko 1. toukokuuta 2013

'Cause today I swear I'm not doing anything.

Rakastan näitä ylimääräisiä vapaapäiviä!
Eilen juhlin vappua porukalla kavereiden kanssa. Perinteisin menoin, viina virtasi ja laulu raikasi kuinkas muuten. Puolen yön aikoihin muut suuntasit baariin, mutta itse suuntasin nukkumaan: mielestäni ei ole järkeä lähteä baariin tai mihinkään jos ei ole rahaa, eli jätin suosiolla väliin. Nukuin siis pitkään ja heräsin ajallaan ja ilman päänsärkyä ja huonoa olo. Eli ihan kiva vappu! :)


Vapaapäivän ja vapun kunniaksi päädyin tekemään itelleni aamupalaa ihan ajatuksella. Tavallisena arkiaamuna oon todella säälittävä aamupalan syöjä, hyvä että välillä syön ollenkaan. Voi johtua siitä että ennen klo 8 ei meinaa mennä mikään ruoka alas, nippa nappa saan syötyä pienen palan leipää ja jonkun hedelmän. Toisaalta oon myös niin hyvä nukkumaan, että oon ottanu tavaksi herätä niin että ehdin just kävästä suihkussa ja heittää vaatteet päälle ja sitten pitäisi jo olla koulussa tai töissä.
Ja kyllä, tiedän että tämmönen aamupalan skippaaminen ei oo hyväksi. Olen yrittänyt parantaa tapojani, ja otan nykyisin koulun ja töihin mukaan jotain pientä (leipää, hedelmää, välipalakeksiä) jonka sitten syön kun pystyn.

Niinpä siis tänään paistoin patonkia ja vähän pekonia ja tein paaaljon hedelmäsalaattia!
Vapun kunniaksi tietty munkki ja appelsiinimehua kivasta lasista.

Hirveesti hedelmäsalaattia siks että innostuin vähän ostelemaan erilaisia hedelmiä. Mieli olisi tehnyt ostella enemmänkin kaikenlaisia erilaisia juttuja mutta pitäydyin kuitenkin aika perusjutuissa. Tykästyin taas hirveesti päärynään kun söin sitä alkuviikosta töissä salaatin seassa. Nyt ostin pari niitä kotiin ja mätkin salaattiin, pakko käydä ostamassa lisää!
Vaikka tää päivä on tähän mennessä menny chillaillessa, niin nyt aattelin kuitenkin olla reipas ja väsätä tuota siskon mekkoa, kuitenkin kuukauden päästä se pitäs saada päälle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti