sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Look at this photograph

 Tänä viikonloppuna oon ollu kotona, tekemättä oikeastaan mitään.
Päädyin siis tonkimaan vanhoja valokuvia,
ja aattelin jakaa nyt muutaman oman suosikkini täällä.

Muutama vuos sitten oltiin hyvän ystäväni kanssa valokuvailemassa.
Oli syksy, lintujen muuttoaikaa. Päädyttiin pellolle, jossa oli joku parisen kymmentä joutsenta ja varmaan parisen sataa hanhea, hyvä ettei enemmänkii. Kuvailtiin niitä ensin vähän matkanpäästä, ja alettiin sitten hiippailemaan lähemmäs. Yhtäkkiä KAIKKI linnut lähtii lentoon. Kaikki, samaan aikaan. Säikähdettiin ihan vietävästi ja juostiin vähän aikaa kovaa vauhtia karkuun, kunnes todettiin että ei ne meidän kimppuun käy. Selvittiin siis säikähdyksestä, ja sain otettua jopa muutaman hyvän kuvan ympäriinsä lentävistä linnuista.
Mieletöntä!


Palmitos park, Gran Canaria ja mangustit. ♥

Savonlinnan torilla oli muutama vuos sitten jääveistoksia, niitä kuvailin ihan innoissani!

Olavinlinna. ♥

Kiteen eläinpuistosta.

Koulun valokuvauskurssilla otettu kuva. Kuvat otettiin filmikameralla, ja me kehitettiin ne ite koulun pimiössä. Oli kieltämättä aika siistiä kokeilla ite tota kuvien kehittämistä. Mutta se on niin tarkkaa puuhaa, että miusta ei oo siihen ihan varsinaisesti, tosi monet kuvat meni pilalle kun olin niin malttamaton ja sillee.
Eli joo, digikamera on ihan hyvä miulle.

Keräilin joskus tämmösiä koriste-esineitä, tää on yks miun suosikkeja!

 Mummon kissa Maija. ♥

Pari vuotta sitten kun oltiin viel naapureita Tiian kanssa niin käytiin Sulosaaressa. ♥

Tämmösiä kuvia on varmaa miljoonia, mutta en jaksanu käydä kaikkia kansioita edes läpi, sen verran on tullu tässä muutaman vuoden aikana otettua noita kuvia. Valokuvailu on ihanaa! Vaikka tosiaan en oo mitenkään hyvä siinä tai mitään, mut saan tallenttua kivoja hetkiä, ja mie oon jatkuvasti ostamassa uusia valokuva albumeja kun tilailen itelleni säännöllisesti paperiversioita kaikista miun kuvista.
Muistot säilyy niissä mielettömän hyvin!

Valokuvat on RAKKAUS! ♥


3 kommenttia:

  1. Mieki kattelin valokuvia ja oli melko hauskaa puuhaa. JTS:ää ja Sinnuu ja Pihlaa ja hattivattikakkuja ja SULOSAAREN reissuja ja vaaaikka mitä kivaa. Voi kun tekis mieli niin nähä ihan livenäki. <3

    VastaaPoista
  2. miustakii ois ihana nähä taas, tuntuu ihan hassulta et nähää nykysin niin harvoin vaik vast vuos sitte nähtii viel melkee joka päivä :c harmillista!

    VastaaPoista