lauantai 12. toukokuuta 2012

Material girl?!

Hei, minä olen Salla ja olen materialisti.
Rakastan tavaroita, miusta on ihana omistaa kaikkea ja se kyllä oikeestaan näkyykin.
Tää on välillä vähän ikävä ominaisuus, etenkin kun en meinaa saada pidettyä tavaroitani järjestyksessä ja kaikki on aina sekaisin ja mikään ei mahdu mihinkään.
Lisäksi lompakkoa uhkaa jatkuva anoreksia.
Mutta tosiaan, nyt kun taas aloitin työt niin miulla on ollu vähän enemmän rahaa. Ja nyt tää miun blogi taas pikku hiljaa täyttyy näistä miun ostelemisista.
Eilen käytiin kaupungilla, ja mukaan tarttui mm.

Adelen 19 levy Citymarkertin alesta ja musiikkia elokuvasta Jos Rakastat Anttilan alesta

Elokuvat Aquamarine ja Iltasatuja, Cittarin alesta nämäkin!

 Suzanne Collinsin Nälkäpeli pokkari, tätä oon himoinnu luettavaks jo useemma kuukauden, ja koska en tavoittanut sitä ikinä kirjastosta, niin päädyin ostamaan sen itselleni. (Y)

Lisäksi käteen osui Nälkäpelin lisäksi Becca Fitzpatrickin Langennut enkeli pokkari. Tää on rakkaus! ♥

Lisäksi mukaan tarttui mm. mekko ja sellasta. Nyt yritän rajottaa tätä ostelemista, eli vaan sitä mitä oikeesti tarviin. Aina ei pitäs toteuttaa omia mielihaluja. :D Mut miulla on surkee itsehillintä. Mut tosiaan nyt on palanu taas niin paljon rahaa ettei mitään rajaa. Ja suunnitteilla ois kesälle mahdollisesti pientä reissua Tallinnan suuntaan, joten ehkä pitäs tosiaan säästellä! ;)
Eli nyt loppu tää materialismi, sit seuraavan palkkapäivän jälkee lissää!?!
Or not.


2 kommenttia:

  1. Ah, materialismionnellisuus on niin tuttua. Ärsyttää aika suunnattomasti ku vuokranmaksun jälkeen ei jää paljon mitään käteen (ja jos jää nii seki raha menee enimmälti ruokaan ja muuhun elämiseen). Haluaisin hemmotella itteäni jollain cd:llä tai dvd:llä pitkästä aikaa :( Eikä kesätöistäkään ole vielä varmuutta. Mutta hei, oo ilonen että sulla on töitä sentään ni kyl sitä aina välillä (ja vähän useamminki) saa ihan hyvällä omatunnolla tuhlailla.. ;)

    VastaaPoista
  2. mahtavaa että jollakin muullakin on samoja tuntemuksia! :D Miulla ei tosiaan oo nyt mitään kuluja mitkä liittyy yksinää asumiseen ja töitäkin on, niin on varaa shoppailla vähän liikaakii. Toivottavast siekii löydät töitä ni voit hemmotella ittees vaikka millä! ;)

    VastaaPoista