keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Sotkemista ja shoppailua

Viime viikolla päätin että NYT riipaisen julisteet seiniltä ja laitan tauluja tilalle.
Sitten päädyin piheyteni takia maalailemaan itse jotain tauluja sinne.
Tosin en oo ihan niin tyytyväinen noihin miun tekeleisiin niin en välttämättä laita niitä seinälle, mutta katsotaan nyt miten käy! :)
Tässä nyt pari esimerkkiä miun sotkemisista!

 Piirteln tosiaan muutama viikko sitten taas noita muumeja, niin totesin sitten että maalaampa sellaisen sitten tuollaiseen pikkuseen n. A4 kokoseen tauluun. Muumiin päätin olla tekemättä mitään varjostuksia tai muita juttuja mitkä sitä elävöittäis. Katotaan sitten jos joskus sen päätyisi herättelemään eloon. Vasta kun olin maalannut muumin, niin totesin että kyllä tuohon voisi jotain muutakin laittaa. Niinpä metsästin netistä muumien lausahduksia ja mietelauseita ja muita sellaisia. Tuo kyseinen tauluun päätynyt oli muistaakseni joku Muumipapan lausahdus. Saatan kyllä nyt valehdella mutta kuitenkin! :)

 Toinen taulu oli isompi, suunnilleen kaksi kertaa tuon muumi-taulun kokoinen. Halusin laittaa kuvia miun kavereista seinälle, ja päädyin tonkimaan tietokoneen valokuva kansioita ja etsin paljon sellaisia kuvia, missä on iloisia ihmisiä tai kuitenkin sellaisia mistä mie tuun hyvälle mielellä! Ja mustavalkoisena. Tarkoituksena olisi mahdollisesti vielä lisäillä tuonne jotakin jollakin värillä ettei oo pelkkää harmaata, mutta katsotaan nyt.

 Kolmas (ja tällä erää viimeinen) taulu on ihan tämmönen teksti tsydeemi. Käänsin taas internettiä ympäri ja etin jotain kivaa vähän pidempää tekstiä minkä voisin lätkäistä tauluun. En kyllä tästä tosiaan tiedä pääseekö seinälle, koska en voi sietää omaa käsialaani toisinaan. Katsotaan nyt sitten tosiaan! :)

Maalailut on nyt pikkuisen jäänyt vähemmälle kun aloitin työt.
Maanantaina olin ensimmäistä kertaa töissä, eilen käytiin Totoilemassa ja samalla pääsin käymään kaupungissa ja shoppailemassa. Oli ihana päästä pitkästä aikaa kaupunkiin, minuu lähinnä vaan ahistaa täällä pienellä paikkakunnalla kun on niin paljon hiljasempaan.
Tosiaan shoppailemaan pääsin sillä tekosyyllä että etsin yo-mekkoa. Sitä teinkin, mutta en vielä löytänyt kauppojen vielä hitusen vajaan valikoiman takia. Mutta etsintä jatkuu! Mekkoa siis en löytänyt, mutta löysin pari pientä muuta juttua.

 Piipahdin Suomalaisessa kirjakaupassa ihan muilla asioilla, ja päädyin kuitenkin tonkimaan alennuskoreja.
Käteen osui tämä Carol Meldrumin Neulo tähtiä. Ja halvalla, 1,95€ ei ole paha hinta tästä.
Jo aiemmin olen pyöritellyt tätä kirjaa, koska mielestäni kirjan ajatus oli hauska, nyt pääsen sitten kokeilemaan näitä aina kun siltä tuntuu!

Eksyin taas lompakkoni epäonneksi Anttilan dvd-hyllyille. Ja mukaan tarttui tälläkin kertaa jotain, nimittäin Gleen ensimmäinen tuotantokausi. Vielä en ole ehtinyt tätä katsomaan, mutta perjantaina on vapaapäivä, ja silloin voisin katsella tätä ja samalla hakata päähäni rahapelejä. Mutta tosiaan, Glee siksi että musiikki.

Anttilassa eksyin myös cd-hyllylle. Lompakkoni epäonneksi sinnekin, sain 10€ kaksi levyä, Christina Aguileran ja The Baseballsien levyn! Ah, rakkaus.

Sokoksella kävin etsimässä mekkoa, mutta mukaan tarttui mekon sijaan jo pitkään metsästämäni kukikkaat tennarit (9,95€). Tykkään näistä ja murisen siskolleni aina kun se yrittää lainata niitä. Näitä en jaa! :D

Kenkien hintalappu oli tällainen, tykkäsin siitäkin. Eilinen ei ollu ihan perfect day, mutta melekeen.
Perfect day siksi että kaupunki, Rosso, kaveri jota näin pitkästä aikaa, ostokset...
Epä-Perfect day siksi että aikainen herätys ja kipeät jalat.

Jeah, juoksu jatkuu huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti