sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kaupunki & graffiti

Tänään kävin Savonlinnassa moikkaamassa kavereita ja kattomassa musiikkinäytelmää, jossa miun kaverit esiintyi. Esitys oli ihan mahtava, ja oli ihana päästä kaupunkiin pitkästä aikaa!
Koska oli sunnuntai, niin oikein mitkään paikat ei olleet auki, mutta se ei haitannut. Silloin kun en ollu kavereiden kanssa, niin kävelin kaikessa rauhassa ympäri ihanan aurinkoista kaupunkia ja nautin jokaisesta sekunnista jonka sain viettää tuolla. Voi ihanaa!
Oli kiva päivä, nams. Lisää tällaisia päiviä! ♥

Tänään tein kans yhen ihanan löydön tuolta kaupungilta.


Tässä on kuva miun muutama kuukausi sitten sutasemasta neulegraffitista. Kuva on otettu joskus talvella, enkä älynnyt tänään tarkistaa että onko tämä vielä siellä. Tein näitä useampia, ja tiedän että yksi niistä on ainakin siellä, se huonoin nimenomaan. Siitä en edes kehtaa kuvaa laittaa tänne, se on sen verran surkea näky! Mutta tän tosiaan tein meidän tapahtuman innottamana (siitä tuo RT tossa palmussa). Miun eka neulegraffiti! ;)


Ja tänään löysin kaupungilta jonkun muun tekemän neulegraffitin, tää oli COOL!
Tommonen keltanen missä lukee vihreessä HIGH FIVE.
Musta tälläset on ihania ja haluisin bongailla näitä enemmänkin ja mahdollisesti tehdäkin muutamat vaikka tänne ihan kotikylällekin! ;) Saas nähdä sitten että tuleeko näitä!

Mutta mä tykkään, JEAH!
Lisää siis, kiitos please!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti