lauantai 21. heinäkuuta 2012

Vähän tehtyä ja tekemätöntä

Aattelin nyt että joskos sitä pitkästä aikaa esittelis näitä tekeleitä mitä on tullu joskus tässä viime aikoina tehtyä!

Tän mie tein jo keväällä. Siis miulla oli tuommonen ilmotustaulu, mutta halusin vähän tuunailla sitä, niin satuin ostamaan sen ison purkin gessoa ja vetelin sitä sitten innoissani vähän joka paikkaan, muun muassa tähän. Eli maalasin lähinnä vaan reunat ja kirjotin tuohon tuon tekstin :D Nyt tykkään siitä enemmän ja jopa haluun pitää sitä taas seinällä!

 Nyt kun mie hommasin itelleni sen saumurin, niin miulla on ollu ihan hirvee himo ommella jotain. Sormet syyhyää tauotta. Mutta en sitten oikein tunnu keksivän että mitä sitä tekisi ja kankaitakaan ei oikein tunnu löytyvän sellasia sopivia tuolta omasta varastoista. Niinpä totesin taas että aina on hyvä kokeilla näitä kangaskasseja jos ei muuten. Ja olin aikaa sitten ostanu tämmöstä söpöö kangasta enkä oikein tiiä minne muualle se ois sopinu ni nyt siitä tuli kassi! :D

 Tätä alotin jo keväällä mutta en oo saanu (vieläkään...) valmiiks. Tarkoitus olisi siis tehä joku mekon tapanen, jännä nähä mitä tästä nyt sitten syntyy...

Ja tässä tämä saumuri jota kovasti tahtoisin rääkätä! ♥ Pitäisi käydä tilaamassa lisää lankoja tämän koneen myyjältä jossain välissä, tietysti ei tosiaankaan mikään kiire niiden kanssa kun tuntuu ettei ehdi oikein milloinkaan ompelemaan niin eihän ne langat kulu. Mutta aina on hyvä varautua. :)

Tässä miun valmis matkijanärhi kaulakoru. Ei edelleenkään täydellinen tai mitenkään päin hirmuisen hieno ja hyvä miun mielestä mutta kelpaa miulle. :) Ootan innoissani että Nälkäpeli tulee dvd:lle, oon jo monta kertaa ollu varaamassa sitä discshopista mutta oon aina vaan muutanu mieleni et eeen mie vielä... Mut kyl mie sen ostan heti kun se tulee!

Semmosta pientä mukavaa. Näiden tekeleiden lisäks oon töiden välissä katellu koko ajan Gleetä.
Joo. Gleetä.
Ne laulaa kyl valitettavast ihan liian tarttuvia biisejä kun ne jää soimaan päähän!


2 kommenttia:

  1. IHANA kassi! Ja heh bongasin miun kortin tuolta. <3 Söpöstelijä. Siun blogi on niin ihana. Hihii. Toivottavasti keksin joskus jotain järkevääkin kommentoitavaa.... Njää.

    VastaaPoista
  2. hihiiii kiitos! ♥ :D siun kommentit on ain söpöjä! :D

    VastaaPoista