torstai 7. kesäkuuta 2012

Sairaan kivaa

...kirjaimellisesti.
Sunnuntaina luulin että karmea kurkku kipu ja päänsärky johtuivat krapulasta.
Sitten tuli maanantai ja olo vain paheni. Eilen sitten menin lääkäriin.

Ja angiinahan se siellä!

Nyt sitten ollaan viikon penisilliini kuurilla, ja sain kaks päivää sairaslomaa. Huomenna pitäs olevinaan jaksaa mennä töihin, koska angiinalla ei pitäs olla mitään vaikutusta huomattavaa vaikutusta työkuntoon.
Terveisin hyvä kun jaksoin aamulla nousta sängystä ottamaan lääkkeet!
Nyt on hyvä olla kun sain otettua lääkettä ja syötyä ja oon ollu vaakatasossa, jännä nähä jaksanko huomenna mennä töihin vai pittääköhän sitä soittaa että nyt eei pysty...

Mutta oon viettäny tätä päivää yksikseni kotosalla, sisko lähti eilen riparille ja vanhemmat lähti kyytiämään veljeä pääsykokeisiin. Eli mie oon vallannu koko talon, tepastelen ympärinsää hävyttömän vähissä vaatteissa, syön mitä sattuu ja kattelen leffoja isosta telkkarista!
Ihan mukava päivä jos ei lasketa tätä kurkkukipua ja yskää.
Ihan virkistävää olle välillä ihan itekseen ilman ketään!
Aattelin linkittää pari kivaa pätkää näistä leffoista ja semmosista mitä oon tänään katellu!
 
Katoin ekana aamulla Gleen 1. kautta. Jäin koukkuun Gleehen viime syksynä kun siitä tuli 1. kauden uusinnat ja 2. kauden uudet jaksot. Ihan mahtava sarja, paljon musiikkia ja hyviä biisejä ja käsittämätöntä draamaa ja vaik mitä, rakastuin Kurtiin ja kaikkiin muihin ihan välittömästi! 
Linkitän tähän nyt Gleen version Poker Facesta, tää on ehkä melkeen parempi kun alkuperäinen versio!

Toy story 3, Buzz Lightyear ♥

Itse Ilkimys, Agnes ja yksisarvinen ♥

Joo siis tosiaan mie oon heränny tänään tossa seittemän aikoihin kun oli niin kurja olo ettei saanu nukuttua. Nyt jos tekis jotain hyödyllistä ja jatkas sitten näitten leffojen kattelemista, kerrankii kun saa kattoo telkkarista jotain! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti