perjantai 8. heinäkuuta 2011

Raskaan työn raadantaa

Jees, eli nyt ois takana ensimmäinen viikko kulttuuritoimella. Ja oon kyllä tykkänny! Niin enemmän miun alaa tuo kulttuuri kuin kioskissa istuminen! Tiiä sitten millaseks tää tässä jatkossa muuttuu, vielä pari kolme viikkoa jäljellä, kulttuuriviikko lähestyy uhkaavasti!
Tosiaan eniten jännittää se kulttuuriviikko että millaseks säheltämiseks se menee, saa nähdä sitten! :)

Antiikki ja keräily kesäpäiviä tavallaan odotan ja tavallaan en. Tavallaan odotan siksi että miusta se on ollu aina kiva semmonen isompi tapahtuma tämmösellä pienemmällä paikkakunnalla, ja siellä on ollu aina kiva käydä kattelemassa meininkiä ja kaikkia vanhoja esineitä ja näyttelyitä yms. Ainoastaan siksi tavallaan en odota, että nyt mie oon oikeesti mukana järjestely puolella ja lisäksi ilmeisesti ainakin infopisteessä, ylläni feresi.

Feresi eli siitsa on karjalainen kansanpuku, ei siis kansallispuku. Tämän kanssa en ole vielä ollut ihan sinut, mutta kai siihen ajatukseen pitää nyt tottua, että hengailen AKK-päivät kerrankin vähän pitemmässä ja asiallisessa mekossa!

Juu eli tosiaan meillä on tuon tyyppiset kuvassa olevat mekot päällä, hihat muistaakseni puolipitkät ja kaula-aukko ilmeisesti hitusen isompi ja sini-harmaa osuus eli varsinainen mekko on punainen. Mutta siis idea on sama!

Että tällä mennään, kerrankin ei ole vilauttelun vaaraa!
Olen myös tässä viime viikkojen aikana tehnyt virheen ja kutsunut tätä kansallispuvuksi, mutta wikipedia tosiaan kertoi minulle että se on kansanpuku.

Katsotaan sitten miten kuuma tulee pitkissä helmoissa, tänään hengailin tuolla kirjastolla shortsit ja toppi päällä ja silti oli kuuma!

Huomenna ohjelmassa pieni hengähdys ja toivonmukaan rentoutumista, eli kummi-enon synttärit kutsuu! Saas nährä miten villiksi meininki yltyy...
Sunnuntaina sitten ilmeisesti töitä, katsoo nyt sitten sataako vaiko ei!  Ja maanantaina palaan takaisin kulttuurin pariin, maanantaina myös ilmeisesti feresin sovitus, IIK.

NYT nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti