sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Näpertelyä

Viime aikoina olen askarrellut ja ommellut ja kaikkea mahdollista aika yllättävänkin runsaasti, niin nyt ajattelin vähän kertoa että mitä kaikkea olen työstänyt!

Ensiksikin löysin virkkaamisen uudelleen viime viikolla!
Löysin kirjastosta kirjan, jossa neuvotaan amigurujen virkkaaminen. Lainasin ja lueskelin kirjaa, mutta kun aloitin virkkaamisen, niin laitoin kirjan pois ja tein ilman ohjeita pikkuruisen hylkeen!
En valitettavasti ottanut siitä kuvaa, mutta ihan söpö siitä tuli! ;)


Toinen virkkaukseen lähes pakottava asia oli, että äiti löysi kuntoutuksessa ollessaan pienen laukun, joka oli virkattu maton kuteista. Käsky kävi ja Salla kipitti kilttinä tyttönä ostamaan ohuempia poppanan kuteita ja aloitti virkkaamisen. Onneks laukku on kuitenkin aika yksinkertainen tapaus, eli soikean muotoinen pohja ja kun pohja on tarpeeksi iso niin aloitetaan virkkaamaan sivuja.

Ihan mahtavaa taas virkata, mutta kyllä se tuntuukiin ranteessa kun enemmän innostun tekemään aina kerralla... :)


Tällä viikolla sain myös yhden mekon ommeltua itselleni! ;) Taas, joo. tää on tämmönen ehkä arki käyttöön, tosin kyllä siitä varmaan saisi juhlavammankin kun vain lisäisi asusteita ja sellaista!
Mallia otettiin vähän tuosta alla olevan kuvan mekosta, tosin hieman muokattiin sitä tietenkin! Kankaaksi tosin valitsin vihreän, jossa on musti erikokoisia palloja sekä ihan perus mustaa lisäksi!


Seuraavana projektina aloitan tekemään juhlamekkoa itselleni, kesällä on enemmänkin juhlia tulossa, eli vaatetta tarvitaan. Vaikka kaappi olisikin täynnä mekkoja niin silti! ;)
Ja kurssien kiilto silmissä, mitä enemmän ompelen juttuja itsekseni ja ompelupajassa niin sitä enemmän niitä kursseja tulee!
Toinen mekko tulee mustasta kankaasta, jossa on vaaleanpunaisella tehty kukkia, tai vain niiden ääriviivoja. Siitä sitten lisää kun saan kunnolla sen aloitettua!

Ajattelin myös kertoa meidän sovelletun nukke projektista, mutta se on pidempi tarina sitten...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti