sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Lusmuilua ja 'kuumeilua'

Totesin taas olevani liian lahjakas tässä lusmuilussa! Viikonloppuna piti tehdä kaikkea mahdollista kouluun liittyvää, portfoliota ja muuta. Mutta hei, kun kerran kotona tullaan käymään, niin yleensä se sitten menee niin että ollaa perheen kanssa!

Viime viikolla käytiin Imatralla katsomassa Nine-musiikaali ja sitä edeltävänä viikonloppuna vietettiin muuten päivä Imatralla, nyt se vietettiin kotona, ensin aamulla hieman Rillit Huurussa ja sitten äidin kanssa kahdestaan katsottiin elokuvaa ja laitettiin ruokaa, semmosta rauhallista ja kiireetöntä!

Tykkään tälläsistä viikonlopuista!

Tänään pitäisi kuitenkin saada aikaiseksi englannin aine, voisin myös yrittää vihdoin viimeistellä kupen portfolion ja lukea hieman biologiaa...

Eilisen päivää podin kovasti festari- sekä shoppailukuumetta! Ja nyt vielä matkakuumetta.
Kovasti himoitsen pääsyä Ruisrockiin kesällä, hirvittä tarve ostaa uusia juttuja itselleen ja katselen juuri Paratiisia telkkarista... Voi kun pääsisi aurinkoon!
 
 Nämä aurinko ja muut mukavat kuvaset on valitettavasti peräisin vuodelta 2008!


Silloin 2008 tuli viimeimmäksi käytyä lomailemassa etelässä, tarkemmin Gran Canarialla ja...

Puerto Ricossa!

 On ihan järkyttävän kamalan kova ikävä aurinkoon, kunpa pääsisi taas! Katsotaan miten kesän 2012 suunnitelmien kanssa käy, ajatuksena olisi pien reissu eurooppaan!

Ensiapua auringon kaipuuseen saan toivottavasti piakkoin kun kevät ja kesä saapuvat! ♥

3 kommenttia:

  1. Taitaa olla tää festari-, shoppailu- ja matkakuume aika yleinen tauti :--) Nään jo mielessäni Italian ja Espanjan polttavan hiekan ja mieltäsyleilevän rannikon. Tietysti paikallinen illanvietto houkuttaa;) Ja himoitsen kumisaappaita!
    Haluisin myös Ruisrockiin, mutta koska kesätyösaldo näyttää sen verran huonolta näillä näkymin, meen varmaan vaan provinssirockiin ja jurassicrockiin :--) Ilosaarirock tulee halvaks kun meen vaan ulkopuolelle fiilistelemää isoveljen kanssa:)
    Miullakin oli aikamoine lusmuilulauantai, elokuvaa ja hyvää ruokaa!:P Ruotsinkirja huutelee miun nimee tuolta laukusta..

    VastaaPoista
  2. Voi olla hyvin totta, matkakuume taitaa varsinkii olla aika yleinen! Itteäni houkuttaa just Italia, Espanja, Ranska, Englanti... Pitäs vaan yrittää elää säästävästi niin vois vaikka päästäkii pienelle reissulle! :)
    minuu houkuttas kans tuo jurassic, kattoo miten aika ja rahat antaa myöten! :) en kesästä ei taas tiedä yhtään!

    VastaaPoista
  3. lusmuilulauantait on tosi jees! tänää on pitäny vähän yrittää skarpata... ;)

    VastaaPoista